Garantiezending

Het komt vaker voor dat een zending net even meer aandacht vereist dan een standaard overnight zending. Voor deze zendingen is het mogelijk gebruik te maken van een garantiezending. Maar gebruik maken van een garantiezending geeft helaas nooit een 100% garantie. De voorwaarden en bepalingen van dit product verschillen per vervoerder.

Is uw zending dusdanig belangrijk en wilt u al het risico op vertraging tot een minimum beperken dan raden wij u aan om te kiezen voor een directe koerier.

Verzenden via DPD

DPD biedt de guarantee optie voor pakketten die gegarandeerd op een bepaalde dag geleverd moeten worden. Zowel in Nederland op de volgende werkdag als in Europa door te kiezen voor een tijdzending.

De guarantee pakketten worden via een andere route door DPD verwerkt waardoor deze buiten de grote stroom standaard pakketten blijven. Op deze manier doet DPD haar best om de guarantee te waarborgen.

Gaat het onverhoopt toch fout in het (sorteer)proces dan zal de levering van het pakket alsnog doorschuiven naar de volgende werkdag.

De enige garantie die overblijft voor de verzender is een geld terug garantie van de toeslag.

Verzenden via GLS

De express service van GLS biedt de mogelijkheid om een pakket gegarandeerd de volgende werkdag voor een bepaalde tijd af te laten leveren.

De express pakketten worden apart behandeld en worden via een andere route verwerkt om meer grip te houden op het proces.

Gaat het onverhoopt toch fout in het (sorteer)proces en is het pakket bijvoorbeeld op een verkeerd depot terecht gekomen dan zet GLS alles in het werk om de fout te herstellen. GLS zet bijvoorbeeld een directe koerier in om de fout te herstellen. Zo kan GLS in vrijwel alle gevallen zorgen voor een juiste aflevering.

In het kleine aantal gevallen dat GLS de fout toch niet kan herstellen dan zal de levering naar de volgende werkdag verschuiven. De verzender heeft recht op een geld terug garantie van de toeslag.

Meer zekerheid? Kies voor een directe koerier

Een van onze koeriers haalt het pakket bij u op en rijdt direct naar de bestemming. Omdat er geen overslag, sortering en dergelijke aan te pas komt worden mogelijke fouten zoveel mogelijk geëlimineerd.

Scroll To Top

My Shopping cart

Close

No products in the cart.

Shopping Now

Login & Signup
Chat openen
1
Vraag aan ons?
Stuur ons een bericht
Hallo, kunnen we je ergens helpen?